Followers

Friday, June 24, 2011

birthday ayah faris

hari ini 24 jun 2011 adalah hari lahir encik suami. tidak seperti hari lahirku 29 mei lepas, kali ni kami di rumah saja. tapi awal2 sudah ku belikan satu perfume yg wangi dr avon untuknya. hmm..memang sedap baunya. tapi sudah berpesan padanya supaya balik awal dan nanti boleh makan2 di luar untuk meraikan hari nya. dulu2 masa kawin adelah juga rasa2 nak belikan itu ini kek bagai nak kasik dia. tapi dia pulak bukan jenis romantik malah geli geleman pula dia bila aku buat macam tu. alahhhh...tak best betul! jadi sekarang aku dah tak reti nak wish meluahkan ayat ucap selamat. cuma tulis di fb dan sms saja. terasa banyak benar yg nak diucapkan tapi memang tak termampu. luka2 dan parut2 tetap terasa dan ini banyak membuatkan aku mendiamkan diri. apepun aku memang sayang dialah senang cakap. walaupun org tak pecaya sebab aku punya isi hati dan luahan kata kat mulut memang x sama. kalau rasa2 aku buat x layan endah x endah je tipu je tu. dalam hati tetap aku amik berat.

sepanjang bersama memang banyak ciri2 dia yg berlawanan dengan aku. org kata sikap suami dan isteri memang tak boleh sama. memang kena lain2. kalau sorg garang sorg kena lembut. kalau sorg becok mulut sorg lagi agak pendiam. camtulah c
ontohnya. yg pasti dia mmg peramah dengan siapa saja malah yg baru jumpa pun siap dia boleh sembang bagai macam dah lama kenal. suka tolong org, tapi kadang2 rasa lebih2 pulak menolong tu. disukai ramai oleh semua orang pompuan di sekelilingnya, sampai aku pun rasa lain macam pulak jadinya. tapi nak buat camne, dah gitulah sikapnya dtambah pulak ada rupa memang lah org suka. tapi sikit2 gitu2 bolehla ye. jangan over shadow dari isterinya ini sudah.

apepun semoga umurnya dipanjangkan oleh Allah dan diberkati rezeki yg diperolehi. agar masih lagi dapat melindungi dan menyayangi kami berdua ini. tambah lagi adik faris? entahlah. mebi taun depan kot. salam sayang dari kami berdua..
No comments:

About this blog