Followers

Monday, March 14, 2011

dah tak muda lagi

aku perasan sejak dua menjak ni aku telah betul2 menjadi tua. nape ek? sebab mana2 aku pegi, org lain sumer akan panggil aku 'kak'. dan boleh dikatakan setiap tempat yg aku pegi untuk buat urusan nampaknya didominasi oleh awek2 cun yg rupa2nya lagi muda dari aku. hari2 sejak dulu dah terbiasa panggil orang sana sini dengan 'kak'. tak terbayang pula skang ni aku yg dipanggil kakak sejak umur dah makin meningkat. huh..tak best langsung! parents kat tadika pn rata2 yg aku panggil 'kak' banyak yg lebih muda dr aaku *diorg nih kawin muda ke sampai anak pun dah umo 5/6 taun?*

hai...nampanya aku memang dah berumur, uhuk2! kesan yg aku nampak, badan dah mula pele'ot sana pele'ot sini, dan aku dah mula bergantung pada supplement. tak suka makan pil sejak kecik tapi bila dah masuk 3 series ni terpaksa ku telan jua. alahai...sungguh tak best skali rasa ini!

3 comments:

fahuda.ude_8 said...

aku sentiasa muda belia...
umur setakat 'sweet 17' masih org percaya...huah huah huah...

fahuda.ude_8 said...

i'm alweyz 'sweet 17'...
huah huah huah..

~farra_~ said...

oi..oi..ni ape ko sorg bolot nih! lama tak singgah sini cik kak. ingatkan dah lupa. dah beratus entri aku since last ko baca dulu, ahaks!!

About this blog