Followers

Wednesday, December 23, 2009

finally..they are here!!

alhamdulillah. jam 8.55 mak ayah selamat landing di klia, rabu 23/12/2009. jangkaan awal tiba rabu jam 12.30 pagi. tapi terlewat bertolak dari airport madinah disebabkan masalah tertentu. cek2 dengan klia kejap2 kata tiba kul 6.30 pagi. cek lagi kata kul 7.45. last skali barulah landing kul 8.55. kitorg dr rumah dah tunggu di petrol pam petronas sebab keluar aje pintu airport barula kitorg gerak amik diorg. mana leh tunggu kat sana (walopun ade je keta2 beratur tepi jalan dekat dgn pintu keluar).

sampai2 mmg terus peluk mak dan ayah. makteh, anak dia and pak ude dah tunggu siap2 kat sana. rindunya sampai berkaca2 mata. mak terus amik faris. faris yg baru jaga dari tido tecengang2 kejap macam nak cakap..'eh, ape yg berlaku ni? aku kat mana ni?' gitula. tapi dalam keta faris nangis kuat bila mak ayah pegang sebab dia terkejut kot. tetiba je kena pegang dengan sape ni? melalak2 la dia nangis. heheh..nak recall dulu. sebulan lebih tak jumpa uwan dan atuknya kan. tekejutla. dah lama2 tu barula faris ok dan nak dipegang2.

buat masa ni biarla mak ayah berehat2 dulu. ape2 hal tadika ke hal family ke akan diciterkan pelahan2. aku rasa tugasku ke tesco akan tetap bejalan jumaat nih kan. hehe...aku tak kesah. yg penting aku happy mak ayah dah balik. yahoo!!!
















2 comments:

sujaihah said...

salam perkenalan

semoga perkenalan ini dapat mengeratkan silaturahim sesama kita dan

dapat menambah pengatahuan kita bersama.


saya follow awak yer.

regards

http://anakkuhumairah.blogspot.com/

farah hamirdin said...

salam sujaihah. boleh follow. saya pun rasa ada bukak blog awak dulu. kenal blog saya dr mana ye?

About this blog