Followers

Tuesday, August 18, 2009

melayan diri

tadi aku ke kedai umi purwati (seksyen 4 tambahan). asalnya nak potong rambut hujung bagi sama..dah tu pekerja tuh dia offer untuk cuci. aku pk2 ok gak cuci kat sini. akhirnyaa..tak nyesal aku amek offer tuh. best woo..kepala dicucikan. lepas abih gunting rambut, dia cuci dengan syampu, perapi dan toner. antara setiap basuhan tu la yg bestnya. siap ade skali ngan urutan2 yg boleh membuatkan aku telelap gitu. best tul rasanya. ada macam2 urutan lak tu. garu sana. sentap sini. urut tengkuk ngan blakang bahu skali. peh..sedap tul rasa!

aku teringat2 dah lama tak membelai badan and kepala nih. dulu je adela gi wat rawatan badan (adela 3/4 taun lepas). oohh..bila rasa keasyikan urutan kepala nih harus ku pegi lagi bulan depan. urutan badan tuh tunggu ade duit lebih la baru buat. skang nih duit lebih pun kena setel benda lain. rodtax 2 bijik keta. nak beli brg raya lagi. sok nak wat tambang balik perak lagi. banyak tuh kena asing kan. bestnya urut kepala tadi...

2 comments:

Siti @ nurie said...

besntyer,,..dah lama tak gi saloon....tapi yg bestnyer, bila kita kata nak privacy time cuci or potong rmbut sbb kita bertudung, dia buat bodoh je...skrg ni, bila dah kwin, mr hubby yg potongkan...tapi, asal potong jlh,...he he he

farah hamirdin said...

siti, farra dah penah terkena. kita tak tau sape yg gunting. last2 yg datang adelah yg..gitu2 tu. tudung dah bukak. dalam hati rasa geram jek. lepas tu mmg carik salun rambut yg khas untuk pompuan jek. senang hati.

About this blog