Followers

Monday, July 20, 2009

cuti hujung minggu

ni baru balik dr perak. minggu ni kitorg adik beradik, ipar duai sumer balik kampung perak di kamunting. mak ayah sana ade nak buat kenduri sikit. all-in-one lah kiranya. kenduri masuk umah baru, kenduri qeqah anak abg long, anak kitorg and anak ani..jamuan harijadi..sume la. tu yg tak update citer. penat lagi nih. tapi okla dapat balik kampung tiap2 bulan walaupun tak slalu. sejak ade anak ni lagila atuk and opah nak tengok cucu2 baru mereka kan. abg long pun sama cam kitorg. baru dpt anak mac arituh lepas 8 tahun kawin. kitorg lepas 6 tahun kawin, dapat bb bulan 4. selang sebulan jek, alhamdulillah..so ayah dan mak sana adela buat korban sket. itu je. roger n out!

2 comments:

Siti @ nurie said...

wah wah wah,,knduri sakanlah cmni...selamt berknduri

farah hamirdin said...

siti, dah balik dr kenduri. biasa2 je tapi meriah sebab mak ayah mentua buat untuk tiga2 cucu. sorg lagi cucu dah selesai bahagian dia.

About this blog