Followers

Thursday, December 12, 2013

farah in da house!

assalamualaikum semua! waaaaa lama nya tak menulis kat sini. macam malas je nak tulis kan. tapi bila dah lama tak menulis rasa sayang plak kat blog nih.

skang nih cuti sekolah. dari mula cuti lagi aku ke tadika jasmin kajang. pegi sana buat keje. mengemas. membersih. mengecat dinding kelas. la nih menampal abm kat dinding plak. nak membuat abm tuh pun kemain lama jugak nak buat. cuti tak lama dah. lagi 2 minggu je lagi nak buka sekolah. kena sempatkan buat keje2 tadika sebelum buka sekolah nanti.

kat sini jugak aku nak ucapkan rasa simpati pada mangsa2 banjir di pantai timur yang merasa kesusahan dan kepayahan banjir. lebih2 lagi dah nak bukak sekolah lagi 2 minggu nih. semoga   mereka tabah dan dimurahkan rezeki.

boleh lawat page shaklee ku. www.sweetdarling80.blogspot.com. macam2 pasal shaklee ada. nak mintak poskan pamplet pun boleh. page di fb : sweet darling vitamin. bagitau apa yang anda nak, untuk apa, dan akan ku cadangkan mana2 yang sesuai dengan tujuan dan juga bajet anda. yang penting, harga best akan ku beri, heh heh..

jumpa lagi!

No comments:

About this blog