Followers

Wednesday, December 22, 2010

inikah masanya?

yana dah 36 minggu. haritu katanya perut dah berat. ada rasa sakit bawah perut. semalam pegi check-up di pantai doc mengesahkan yang baby dah turun ke bawah. perut pun ada rasa keras. tu dah memang tanda2 awal nak bersalin. berat baby adalah 2.7kg. doc kata jumpa lagi 2 minggu. bila yana dah jadi camtu aku rasa2 tak sempat tunggu 2 minggu nak datang lagi nih. tah2 dalam masa terdekat ni je kan. manala tau. tengok2 dia pundah tak larat nak makan banyak sebab perut dah penuh. yela tu agaknya. kita tengok dalam masa terdekat ni ye!

5 comments:

Azie Ramli said...

salam farra..salam perkenalan... dok search pasal tadika aulad tu yg jumpa blog u... due adik u sama ngan saya la by tis jan...hopely dpt lepaskan anak sulong saya register tadika aulad baru nak bersalin hehehe...

farah hamirdin said...

salam azie. hantar anak ke aulad ye. aulad bangi ke? saya aulad kajang. yg baby ni anak kedua ke? ape2hal semoga selamat semuanya ye!

Azie Ramli said...

aulad tmn mesra....3rd baby...

Siti @ nurie said...

good luck farah...byk2 berdoa dah hujung2 ni...

farah hamirdin said...

siti-ni adik saya ye. bukan saya yang nak bersalin, huhu! ni kakaknya yang lebih2 excited lak. btw..suka dengan cerita penyusuan siti :)

About this blog